Valmistajamme

bamboolik_logo

Bamboolik on sosiaalinen yritys Brnosta, Tšekin tasavallasta, ja se on sitoutunut tarjoamaan työllistymismahdollisuuksia yksinhuoltaja äiteille ja pienten lasten äideille ymmärtämällä heidän joustavuutensa. Bamboolik käyttää eurooppalaisia ​​materiaaleja aina kun se on mahdollista, valmistaa kankaita itse ja tuottaa kaikki tuotteet Tšekissä.

Bamboolik is a social enterprise from Brno, Czech Republic, devoted to offer employment opportunities for single mothers and mothers with small children, understanding their flexibility needs. Bamboolik uses European materials whenever possible, make fabrics themselves, and produces all products in the Czech Republic.

anavy_logo

Anavy on sosiaalinen yritys Tšekin tasavallasta Ivančicesta, ja yli puolet työntekijöistään on yksinhuoltajaäitejä tai alle 10-vuotiaiden lasten äitejä, joita työmarkkinat muuten usein syrjivät. Anavyn korkeat kestävyysstandardit vaikuttavat myös heidän materiaalivalintaansa, logistiikkaansa ja työympäristöönsä. Kaikki tuotteet on valmistettu Tšekissä.

Anavy is a social enterprise from Ivančice, Czech Republic, with over half of their workers being single mothers or mothers with under 10 year old kids, against who the job market otherwise often discriminates. Anavy's high sustainability standards influence on their choice of materials, logistics, and their working environment as well. All products made in Czech Republic.

bambi_logo

BambiRoxy on pieni perheyritys Presovista Slovakiasta, joka valmistaa kaikki tuotteet paikallisesti ja käyttää eurooppalaisia ​​materiaaleja aina kun mahdollista.

BambiRoxy is a small family company from Presov, Slovakia, making all products locally and using European materials whenever possible.

OmpelimoMirage on pieni perheyritys Jyväskylästä, joka valmistaa kestotuotteita ja muita erilaisia ​​tekstiilejä, esimerkiksi tanssivaatteita.

OmpelimoMirage is a small family company from Jyväskylä, making zero waste products and various other textile products, for example dance clothes.

 

Kaikki nykyiset ja tulevat toimittajamme valmistavat tuotteet Euroopassa ja noudattavat korkeita ympäristö- ja sosiaalisia standardeja.

All our current and future suppliers manufacture in Europe and keep high environmental and social standards.