Valitse juuri sinulle sopivat kestovaipat

Kertakäyttöisissä vaipoissa kolme pääkomponenttia: imuosa, vedenpitävä kerros ja vaippaa pitävä housu. Ne on rakennettu yhteen ja käytön jälkeen koko vaippa heitetään pois.

Kestovaippojen kanssa tilanne on hieman erilainen, on olemassa erilaisia ​​järjestelmiä. Verkkokaupastamme löydät kolme eri vaippajärjestelmää.

Klassiset kangasvaipat

Ajatuksena on, että vedenpitävä kuoriosa on erillinen. Ensin laitat kangasvaipan, joka ei ole vedenpitävä (esimerkiksi valmistettu puuvillasta, bambusta tai fleecestä tai näiden yhdistelmästä), ja sitten kuoren päälle (valmistettu hengittävästä, vedenpitävästä PUL-polyesteristä). Tämä mahdollistaa pienemmän kangasvaipan koon, ja kansi harvoin likaantuu, tarvitset vain pari sellaista.

Klassisissa kangasvaipoista on myös yöversio, jonka ylimääräinen imukyky riittää koko yön.

All-in-One

Tässä järjestelmässä, aivan kuten kertakäyttövaipoissa, kaikki on yhdessä, ja kaikki pestään jokaisen käytön jälkeen. Tämä tekee niien käytöstä yhtä helppoa kuin kertakäyttöisten vaippojen. Ainoa haittapuoli on pidempi kuivumisaika, koska sisäänrakennetusta kuoriosasta johtuen kuivuminen on hidasta. Myymiemme All-in-One-vaippojen sisäosat ovat kuitenkin irroteittavissa parempaa pesutulosta ja nopeampaa kuivumista varten.

Bamboolikin AI2-järjestelmä

Moderni kangasvaippajärjestelmä, jossa absorboiva osa on sisäosa, joka asetetaan vedenpitävään kanteen ennen sen pukemista. Kuten perinteisillä kangasvaipoilla, myös tässä kuori pysyy yleensä puhtaana, joten 3-4 kuorta riittää.

 


Jokaisessa järjestelmässä imukykyä voidaan lisätä lisäämällä ylimääräisiä imuosia, joita suosittelemme isommille vauvoille, jotka pissaavat enemmän.

Yhdistäminen

Luonnollisesti voit myös yhdistää erilaisia ​​järjestelmiä ja käyttää niitä eri tilanteissa. Voit myös ostaa 1-2 jokaista, kokeilla niitä ja ostaa lisää niitä, joista pidät eniten muutaman käytön jälkeen.

Jos aiot käyttää sekä AI2- että klassisia kangasvaippoja, suosittelemme ostamaan vain Bamboolik-päällysteet, koska ne toimivat täydellisesti klassisten kangasvaippojen ja kaikkien yövaippojen kanssa, mutta BambiRoxy-kuoret eivät ole yhteensopivia AI2-järjestelmän kanssa.

Muutaman All-in-One vaipan ostaminen antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa helposti, kun sinulla on kiire tai kun vauvalla on vain vähän kärsivällisyyttä.

Yövaipat sopivat täydellisesti koko yön miellyttävään kokemukseen, mutta jos haluat käyttää vain All-in-One, suosittelemme, että ostat ylimääräisiä imuosia yöaikaisen imukyvyn parantamiseksi.

Jos kysyt tilauksen kommentissa, voimme tarkistaa, että tilauksesi vaipat ja kannet ovat yhteensopivia keskenään, ja tarvittaessa otamme sinuun yhteyttä ennen toimitusta, jos havaitsemme virheen :)

Voit myös lähettää meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi eri tuotteista ja valmistajista. 

Kuinka monta vaippaa tarvitsen?

Katso laskelmamme täältä ->